34 L.Ukrainki Blvd., 2nd entrance, 6th floor
Kyiv, Ukraine, 01133

Як, де та хто голосував за майбутнього Президента України.

За Володимира Зеленського в другому турі Виборів Президента України проголосували 72,8% виборців. Чинний президент України Петро Порошенко набирає 27,2% голосів. Про це свідчать дані екзит-полу, проведеного дослідницькими компаніями Kantar TNS та Info Sapiens на замовлення каналу 1+1.

Примітно, що Володимир Зеленський переміг в усіх регіонах України. Найбільша різниця між кандидатами на сході України – 76 відсоткових пункти, найменша – на заході – 3,9 в.п.

Вибір українців за типами населеного пункту виглядає наступним чином: найбільшу підтримку В. Зеленський отримав в містах України крім Києва, П. Порошенко має більше 30% прихильності у Києві та сільський місцевості.



Профіль виборців Володимира Зеленського.



Профіль виборців Петра Порошенка.

Екзит-пол ТСН проведений 21.04.2019 дослідницькими компаніями Kantar TNS та Info Sapiens на замовлення каналу 1+1. Опитано близько 20 тисяч респондентів від 18 років на виході з 600 виборчих дільниць на всій території України (крім спеціальних, закордонних дільниць та окупованих територій). Методика: особисте інтерв’ю. Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%. Методологія дослідження розроблялася згідно міжнародних стандартів проведення екзит-полів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні.

Thematic directions

Popular publications

We will be glad to answer all your questions.

Contact us