Бульвар Лесі Українки 34, 2-й під’їзд, 6-й поверх
Київ, 01133, Україна

Євгенія Близнюк наводить дані опитування Info Sapiens для Сorestone Group в статті «Медийное эхо: какие медиа помогли Зеленскому стать президентом.»

Откуда вы получаете политические и экономические новости?

Какому источнику вы доверяете больше всего?

Какими социальными сетями Вы регулярно пользуетесь?

Рейтинги основных праймовых выпусков новостей на основных телеканалах

Новостям какого канала Вы доверяете больше всего?

Опитування 2017 року було проведене GfK Ukraine 21 лютого – 10 березня серед всього населення України старше 18 років методом особистого інтерв’ю вдома у респондента (за винятком мешканців окупованих територій). Вибірка склала 2000 респондентів і є репрезентативною населенню України за статтю, віком, розміром населеного пункту і регіоном проживання. Теоретична похибка не перевищує 2,2% з ймовірністю 0,95.

Опитування 2019 року було проведене Info Sapiens 2 – 18 березня 2019 року серед всього населення України старше 18 років методом особистого інтерв’ю вдома у респондента (за винятком мешканців окупованих територій). Вибірка склала 1600 респондентів і є репрезентативною населенню України за статтю, віком, розміром населеного пункту і регіоном проживання. Теоретична похибка не перевищує 2,4% з ймовірністю 0,95.

Статтю Євгенії Близнюк «Медийное эхо: какие медиа помогли Зеленскому стать президентом.» ви можете прочитати за посиланням.

Якщо у вас є питання щодо досліджень, ми завжди раді Вам допомогти в цьому.

Зв'яжіться з нами