Бульвар Лесі Українки 34, 2-й під’їзд, 6-й поверх
Київ, 01133, Україна

Дослідниці Info Sapiens Варвара Поднос та Анастасія Шуренкова взяли участь в презентації дослідження для проекту «Забути про вік. Forget about age 1+1 media.»

Мета проекту – зруйнувати стереотипи про те, що вік має значення і що люди поважних років не здатні генерувати потужні ідеї, розпочинати власну справу та освоювати нові навички. На жаль, в Україні поширений стереотип про зниження творчого потенціалу з певного віку, більше того, 62% вважають, що після певного віку навіть «пізно міняти роботу» (найчастіше – після 50-ти). 48% опитаних українців вважають, що компанії, де працює переважно молодь, досягають більших успіхів, ніж компанії, де працюють працівники різного віку. Приблизно кожен третій опитаний українець каже, що знає принаймні одиничні випадки, коли керівництво гірше ставиться до працівників старшого віку.

Опитування проведене методом телефонного інтерв’ю (САТІ) з дзвінками на мобільні телефони у квітні 2019 року. Вибірка, яка складає 800 респондентів, є репрезентативною міському населенню України (окрім АР Крим та тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей) у віці 18-70 років за статтю, враховує регіон проживання і розмір міста. Статистичне відхилення не перевищує 3,46% із довірчою ймовірністю 95%.

Якщо у вас є питання щодо досліджень, ми завжди раді Вам допомогти в цьому.

Зв'яжіться з нами