Бульвар Лесі Українки 34, 2-й під’їзд, 6-й поверх
Київ, 01133, Україна

quote

Шановні клієнти та партнери,

Україна зараз переживає найтрагічніший час періоду незалежності і водночас момент найбільшого єднання українського народу. Info Sapiens переконаний, що дослідження в цей період важливі, і частково проводить їх за власний кошт:

  • - Моніторинг ставлення до умов рф на перемовинах
  • - Моніторинг гуманітарної та економічної ситуації
  • - Моніторинг психологічного стану

Ми провели понад 12 000 телефонних та онлайн інтерв’ю під час війни. Водночас у порівнянні з довоєнним часом обсяг замовлень скоротився десь на 95%, а зарплати ми виплачуємо і нікого не звільняємо. Також робимо благодійні внески для ЗСУ. Сподіваємось, що зможемо продовжувати працювати і виплачувати зарплати до кінця війни.

Не всі співробітники зараз можуть повноцінно працювати через перебування в окупації, безпосередню участь в обороні країні, волонтерство, складні життєві умови, у тому числі і поганий Інтернет. Але роботи не вистачає на тих людей, хто хоче і може працювати. Для декого праця зараз чи не єдине спасіння від страхіття, в якому ми живемо, і підтримує економіку країни у воєнний час.

Хочемо подякувати всім клієнтам, які не відмовились від зобов’язань і заплатили нам за роботу, яка вже була зроблена – але, на жаль, так вчинили не всі.

Будь ласка, в кого є можливість, підтримайте нас – не «заморожуйте» проекти, замовляйте дослідження! Наразі ми можемо виконувати обробку даних та аналітичну роботу, проводити онлайн та телефонні опитування, а також онлайн фокус-групи та глибинні інтерв’ю. Крім того, ми можемо проводити телефонні інтерв’ю у деяких сусідніх країнах і онлайн інтерв’ю в більшості країн світу.

Залишаємось на зв’язку у Фейсбуці, також можете надсилати запити на inna.volosevych@sapiens.com.ua.

Якщо у вас є питання щодо досліджень, ми завжди раді Вам допомогти в цьому.

Зв'яжіться з нами